Általános tudnivalók - ChiaShake Magyarország

Fizetési módok

Fizetés utánvétellel: Lehetőség van arra, hogy készpénzkezelési felár ellenében a vásárló a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.
Az utánvétel felára bruttó 400 forint.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét kényelmesen, az interneten keresztül bankkártyával kifizetni szolgáltató partnereink biztonságos fizetési rendszerén keresztül.
Az alapértelmezett bankkártyás fizetés kedvezménye bruttó 200 forint. A PayPal rendszerén keresztül történő fizetés felára bruttó 300 forint.

Házhozszállítás

A szállítási költség 10 ezer forint feletti rendelések esetében ingyenes, egyébként Magyarországon belül egységesen bruttó 1 150 forint. A változtatás jogát fenntartjuk.

A házhozszállítás jellemző átfutási ideje 3 munkanap.

Adatkezelés és ÁSZF

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk, és az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Weboldalunk a NET-JOG által auditált, megbízható webáruház.

Általános szerződési feltételek – ÁSZF
Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-134625/2017.

A ChiaShake termékek elérhetősége

A ChiaShake.hu weboldalon megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, és tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.