› 
Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás

Az egészséges táplálkozás részeként a Chia Shake szuperélelmiszerekből készül, tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot, amire a szervezetnek szüksége van, és sztíviával van édesítve.

A helyes és egészséges táplálkozás egy összetett folyamat, ahol figyelembe kell venni a napi kalóriamennyiséget és az összes tápanyagot. Fontos, hogy a fehérje, a zsír és a szénhidrátok aránya megfelelő legyen. A megfelelő ételek fogyasztása lehetővé teszi, hogy hatékonyan fogyjon éhségérzet nélkül, megtartsa a súlyát vagy növelje izomtömegét.

Kiegyensúlyozott táplálék

GMO-mentes

Minden szükséges vitamin és ásványi anyag

Hozzáadott cukor nélkül

A Chia Shake-nek köszönhetően nem kell mindent megterveznie és számolgatnia, mi mindezt elvégeztük Ön helyett!

Termékeink energiát nyújtanak, és minden szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot biztosítanak. A Chia Shake teljes mértékben helyettesítheti a hagyományos étkezést a munkahelyen, az iskolában, útközben vagy edzés után. Ez egy egészséges tápláló élelmiszer, amely az ún. szuperélelmiszerek közé tartozik. A Chia Shake-ben tejsavófehérje – kiváló minőségű fehérjeforrás, rizsliszt – lassan emészthető szénhidrátforrás, chia mag – az omega-3 zsírsavak és antioxidánsok forrása található. Az egészséges táplálkozáshoz szükséges összes vitaminról és ásványi anyagról sem feledkeztünk meg.

Az elkészítés egyszerű: az ital 1 perc alatt kész – csak keverjen össze 1 adagolókanálnyit tejjel/növényi tejjel (ízletesebb és gazdagabb) vagy vízzel. Egyetlen ital akár 3–5 órán át csillapítja az éhséget.

A Chia Shake-et úgy alkottuk meg, hogy a tápanyagok és kalóriák optimális arányát biztosítsuk Önnek

Egy adag fedezi a napi tápanyagszükséglet ⅕-ét. A Chia Shake termékek tökéletesek uzsonnára vagy bármely étkezés kiváltásához, amikor nincs ideje főzni. Ételeink vitaminokban, ásványi anyagokban és alapvető fehérjékben gazdagok. Többféle íz közül választhat, így táplálkozása mindig változatos lesz.

A Chia Shake tejsavófehérjét tartalmaz, amely az egyik legjobb minőségű fehérjeforrás. A vegán változatban rizs és mandula fehérje kombinációja található

Fogyás éhezés és testmozgás nélkül

Eredmények már 7 nap után

Tovább a webáruházba
−20 %
Termék megtekintése

Meal Shake

6 490 Ft

15 étkezés
433 Ft / étkezés
450 g
−20 %
Termék megtekintése

Nagy Meal Shake

15 900 Ft

40 étkezés
398 Ft / étkezés
1200 g
−20 %
Termék megtekintése

Étkezést helyettesítő csomag

19 900 Ft

−20 %
Termék megtekintése

Étkezést helyettesítő nagy csomag

19 900 Ft

Keto diéta

Minden diétás termékünket a keto diéta elvei szerint fejlesztettük ki, alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalommal.

Gyors eredmények

Fogyás éhezés és testmozgás nélkül

Hozzáadott cukor nélkül

Étkezés napi 5×

Keto diéta
magnifiermenu