Hogyan fogyhatnék le?

Megmutatjuk, hogyan fogyhat le 3 egyszerű lépésben a Chia Shake termékekkel.

A fogyókúra minden esetben a megszokott étrend megváltoztatásán alapul, hiszen a felesleges kilók szinte biztosan annak következményeként jelentek meg.

A Chia Shake segítségével történő fogyás a szénhidrátok és cukrok bevitelének korlátozásán alapul. Ha korlátozza a bevitelüket, a szervezet elkezdi elégetni a saját zsírtartalékait.

Hogyan érhető el a ketózis?

Ahhoz, hogy a szervezetet ketózisos állapotba hozzuk, és elkezdjük a belső zsírtartalékok elégetését, a szénhidrátok bevitelét napi 50 grammnál kevesebbre kell korlátozni. A szénhidrátokat és az egyszerű cukrokat jó minőségű fehérjével, zsírral és rostokkal helyettesítjük. Az első héten a szervezetünk fokozatosan alkalmazkodik a zsírégetéshez, és előfordulhat, hogy jelentkezik az ún. „keto nátha”, amikor fáradtabbnak és kimerültebbnek érezzük magunkat. Ez egy természetes jelenség, amikor a szervezet hozzászokik a zsírégetéshez. Ha ezt az első, olykor kihívást jelentő hetet ki tudjuk bírni, akkor számíthatunk arra, hogy a testünk alkalmazkodni fog a zsírégetéshez és a nagy energiaáramláshoz. A ketózis kimutatására szolgáló csíkok segítségével ellenőrizheti, hogy elérte-e már a ketózist.

A Chia Shake termékeket táplálkozási tanácsadók tervezték, azzal a céllal, hogy a szervezetet ketózisba hozzák és abban is tartsák. Mivel minimálisra csökkentik a szénhidrát- és cukorfogyasztást, nem feltétlenül kell edzeni, a zsírégetés spontán módon történik.

1. lépés – A diéta megkezdése

Az első lépésben korlátozni fogjuk a szénhidrát- és cukorfogyasztást. A szervezet alkalmazkodik a zsírégetéshez, és 2–7 napon belül ketózisba kerül. Egyen naponta 5 alkalommal diétás Chia Shake ételeket, lehetőleg vízzel elkészítve. Ehhez naponta 150 g engedélyezett zöldséget is fogyaszthat.

2. lépés – zsírégetés

A 2. lépés célja a fogyás és a zsírégetés. A teste ketózisban van, és égeti a felesleges zsírkészleteket. Ekkor a kívánt eredménytől függően folytathatja csak a Chia Shake diétás ételek fogyasztását, vagy kombinálhatja is őket: napi 3-szor a mi diétás ételeink + napi 2-szer más, alacsony szénhidráttartalmú ételek zöldségekkel.

3. lépés – A diéta lezárása

Ebben a lépésben fokozatosan alacsony szénhidráttartalmú ételeket, zöldségeket, dióféléket és egyéb kiegészítőket ad az étrendjéhez.

A diéta vége

Miután befejezte a diétát és lefogyott, korlátozza a finomított cukor, a feldolgozott élelmiszerek és az egészségtelen nassolnivalók fogyasztását. Ezáltal fenntartja új étkezési szokásait, hogy nehogy újra elhízzon jojó hatás miatt. Javasoljuk, hogy napi 1-2 étkezést helyettesítsen diétás Chia Shake-kel; népszerű választás a diétás shake, amelyet alacsony kalóriatartalmú édesítőszerünkkel édesíthet.

Diétás tervek

Javasoljuk, hogy a fogyókúrát a diétás csomagjainkkal kezdje, melyeket a lehető leggyorsabb fogyást szem előtt tartva állítottunk össze. Minden csomaghoz kedvezményt, egy shakert és egy diétás kézikönyvet adunk ajándékba 🙂. A kétheti és nagyobb csomagok esetében a szállítás is ingyenes.

Étkezés napi 5×

Természetes alapanyagok

Mesterséges édesítőszerek nélkül

Minden szükséges vitamin és ásványi anyag

Small

A test kisebb formázására alkalmas egyheti csomag.

−23 %
Termék megtekintése

Diétás csomag 1 hétre

Original price was: 32 300 Ft.Current price is: 24 900 Ft.

35 étel

711 Ft / 1 étel

Medium

Kétheti csomag, amely enyhe túlsúly esetén javasolt

−27 %
Termék megtekintése

Diétás csomag 2 hétre

Original price was: 58 965 Ft.Current price is: 42 900 Ft.

70 étel

613 Ft / 1 étel

Large

Közepes túlsúly esetén megfelelő havi csomag.

−35 %
Termék megtekintése

Diétás csomag 4 hétre

Original price was: 115 940 Ft.Current price is: 75 500 Ft.

140 étel

539 Ft / 1 étel

XLarge

Egy 2 hónapos csomag, amely nagyobb súlyfelesleg leadására is alkalmas.

−38 %
Termék megtekintése

Diétás csomag 8 hétre

Original price was: 221 920 Ft.Current price is: 137 900 Ft.

280 étel

493 Ft / 1 étel

Keto diéta

Minden diétás termékünket a keto diéta elvei szerint fejlesztettük ki, alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalommal.

Gyors eredmények

Fogyás éhezés és testmozgás nélkül

Hozzáadott cukor nélkül

Étkezés napi 5×

Keto diéta
−23 %
Termék megtekintése

Diétás koktél – áfonya és vanília

Original price was: 8 990 Ft.Current price is: 6 900 Ft.

10 adag

690 Ft / 1 adag

300 g

−20 %
Termék megtekintése

Smoothie – erdei gyümölcsök

Original price was: 12 120 Ft.Current price is: 9 690 Ft.

15 adag

646 Ft / 1 adag

450 g

−21 %
Termék megtekintése

Proteines palacsinta – vaníliás

Original price was: 8 870 Ft.Current price is: 6 990 Ft.

10 adag

699 Ft / 1 adag

300 g

−20 %
Termék megtekintése

Chia puding – erdei gyümölcs

Original price was: 8 490 Ft.Current price is: 6 790 Ft.

10 adag

679 Ft / 1 adag

300 g

Minden termék