Miért ChiaShake? - ChiaShake Magyarország
25

különböző vitamin és ásványi anyag


Teljes értékű étkezést helyettesítő superfood mix!
99

kalória egy kanálnyi mixben


Alacsony kalóriatartalom minden változat esetében.*
300

forintból kijön egy étkezés ára


Tartalmas superfood mix rendkívül alacsony áron.**
1

perc alatt elkészíthető


Csak rázd össze tejjel vagy vízzel, és már ihatod is!
* A különböző ChiaShake változatok kalóriatartalma kismértékben eltér egymástól. A feltüntetett kalóriaérték egy adagolókanálra vonatkozik, és nem tartalmazza az ízlés szerint hozzáadott tej, mandulatej vagy víz kalóriáit. Részletes tápérték adatok a Tápérték menüpontban találhatóak.
** A feltüntetett ár egy adagolókanálnyi superfood mixre és 2,5 dl magas minőségű tejre vonatkozik. A ChiaShake mixeket ízlés szerint lehet vízzel is fogyasztani, és nagyobb étvágyúak két kanálnyi mixet is adhatnak a shakejükhöz.

Spórolj időt és pénzt, élj egészségesebben!


Teljes értékű superfood mix

Superfoodnak (szuper élelmiszernek) az olyan ételeket hívjuk, amelyek nagy mennyiségben tartalmazzák az ember számára létfontosságú tápanyagokat, és kedvező hatást gyakorolnak az egészségre és a közérzetre. A chiamag erejét felhasználva elkészítettük neked a superfood mixet, a ChiaShake-et.

A ChiaShake nem étrendkiegészítő, hanem a változatos étkezést biztosító, teljes értékű folyékony étel. A ChiaShake mixet ezért fogyaszthatod étkezések helyett is.


1 perc alatt kész, nincs kajakóma

Sokszor gondot okoz, hogy mit együnk a munkahelyi menzán. A menzás ételek a legtöbbször nem igazán egészségesek, de sok kalóriát tartalmaznak.

A ChiaShake viszont egyetlen perc alatt elkészíthető. Csak rázd össze egy shakerben, és már ihatod is.

Ha az ebédet helyettesíted vele, úgy a ChiaShake nem fog kiütni. Alacsony kalóriabevitel mellett pótolja a szükséges tápanyagokat, és erőt ad a naphoz.

Nincs többé kajakóma, csak jó közérzet és hatékonyság


Őrizd meg a fontos pillanatokat!

Sok fogyókúrás program azt javasolja, hogy este már ne egyél. Az első probléma ezzel a tanáccsal, hogy hatására sokan hajlamosak túlzásba vinni az ebédet. A második pedig, hogy ha nem vacsorázunk a szeretteinkkel, akkor fontos pillanatokat veszítünk el, mialatt a munkahelyi ebéddel nem nyerünk semmit.

Helyettesítsd az ebéded egy ChiaShake mixxel, és őrizd meg a fontos pillanatokat. Nyugodtan fogyassz el egy könnyű és egészséges vacsorát a barátaiddal vagy a családoddal, és még a pohár italodról sem kell lemondanod.


Nem csak időt, pénzt is spórolsz

A ChiaShake rendkívül hatékony a tápanyagok pótlásában. Egy adag ChiaShake 2,5 dl tejjel már 300 forintból kijön, de ha igazán férfias dupla adagokat fogyasztaszt, akkor is rengeteget tudsz spórolni a menzás étkezésekhez képest.

Spórolj meg havi 10-20 ezer forintot azzal, hogy egészségesebben étkezel, és a különbségből vegyél egy fitness bérletet. Ez a legjobb, amit megtehetsz magadért. Nem csak a közérzeted fog javulni, de a teljesítményed is növekszik majd, akár a munkában, akár a tanulásban.


Őrizd meg az egészséged!

A testednek nem értéktelen kalóriákra van szüksége, hanem tápanyagokra! A ChiaShake teljes értékű élelmiszer. Jóval több, mint egy hagyományos fehérjeturmix, és elmondhatatlanul több, mint egy gyorséttermi étkezés.

A ChiaShake a chiamag magas tápanyagtartalma mellett további vitaminokkal és ásványi anyagokkal van dúsítva annak érdekében, hogy mindent megadjon, amire a testednek szüksége van. Ismerd meg részletesen a ChiaShake előnyeit az Előnyök menüpontban.

Kalória vagy tápérték?

A tápanyagok az élelmiszerek alkotóelemei, amelyek nélkülözhetetlenek az élethez, és amelyek meghatározzák egy adott étel biológiai értékét. A gyorséttermi ételek ugyan sok kalóriát tartalmaznak, de csak kevés tápanyagot. Ezért a fogyasztásuk után rövid idővel ismét éhesek leszünk, hiszen a szervezetünknek tápanyagokra is szüksége van.

A ChiaShake viszont rendkívül hatékony superfood mix, amely alacsony kalóriatartalom mellett biztosít magas tápértéket.

Étel Kalória*
ChiaShake SLIM Vanília 290 kcal
ChiaShake SPORT Banán 308 kcal
ChiaShake VEGÁN Eper 282 kcal**
Rántott csirkecomb sültkrumplival 847 kcal
1 adag gulyásleves 784 kcal
2 szelet vajaskenyér párizsival 731 kcal
1 darab hamburger 500 kcal
1 tányér zöldborsófőzelék 1 fasírttal 476 kcal
1 Gyros pitában 456 kcal
1 darab kakaóscsiga 444 kcal

*Megközelítő értékek. A ChiaShake kalória értékeit a fenti táblázatban KÉT adag ChiaShake mixre, 2,5 dl. tejre és 2,5 dl vízre adtuk meg. Ez minden esetben egy teljes értékű "férfias" ebédnek felel meg.

** Alacsonyabb kalóriatartalmú mandulatejjel elkészítve.

További információk a Tápérték menüpontban találhatók.